SCHEMA’S HUISINSTALLATIE

Bij de elektrische keuring is de aanwezigheid van het elektrische dossier verplicht. Het elektrische dossier, bestaande uit het eendraadschema en het situatieschema geeft een duidelijk overzicht van de elektrische installatie. Door de schema’s te laten opmaken door KeCo-electriciteitswerken, bent u zeker dat de schema’s in overeenstemming zijn met de installatie en voldoen aan alle richtlijnen.

EENDRAADSCHEMA

Op het eendraadschema worden de verschillende kringen van de installatie voorgesteld als enkelvoudige stroombanen. Ook alle automaten, differentieelschakelaars, schakelaars, stopcontacten en verbruikers worden hierop aangeduid.

SITUATIESCHEMA


Het situatieschema is een plattegrond van de woning waarop de locatie wordt aangeduid van alle delen van de elektrische installatie. samen met het eendraadschema vormt het situatieschema een coherent geheel.

PRIJS EN WERKWIJZE

€ 14,- per stroomkring (incl. btw)
Wij komen ter plaatse om uw volledige installatie te bekijken en de nodige metingen uit te voeren. Aan de hand hiervan stellen wij het elektrische dossier op. Wanneer de schema’s afgewerkt zijn, worden deze in 3-voud of digitaal bezorgd.
Wij werken met een vaste prijs van €14 per stroomkring, dit is inclusief verplaatsing, indien dit binnen een afstand van 20km van Geel is.
Schema’s laten opstellen door KeCo-elektriciteitswerken? Of een offerte op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

Fuses control